Groesbeek Elektro

CAMERABEWAKING

Bij Groesbeek Elektro kunt u ook terecht voor camerabewaking. Wij bieden deze beveiliging voor zowel bedrijfspanden als huizen. U kunt bij ons terecht voor binnen- en buitencamera’s. Het maakt niet uit in welke situatie u zich bevindt, wij vinden een passende camerabewaking die aan uw wensen voldoet.

Groesbeek Elektro

BINNEN

Binnencamera’s zijn niet bestendig tegen vocht en andere weersinvloeden. Daarnaast is tegenlicht een belangrijk aspect wanneer de camera door een ruit naar buiten wijst. De binnencamera’s die wij bieden bevatten Wide Dynamic Range (WDR) om te voorkomen dat de camera wordt “verblind”.

Voor storingen zijn wij bereikbaar!

06 34 212 232
Groesbeek Elektro

BUITEN

Wordt de beveiligingscamera buiten geplaatst dan zijn andere specificaties van toepassing. De camera moet weerbestendig zijn (IP66 classificatie). Wij zorgen voor behuizing om de camera die bestendig is tegen alle weersinvloeden. Indien er weinig verlichting aanwezig is, bevelen wij beveiligingscamera’s met infrarood verlichting aan. Het aantal lux geeft aan hoe de camera presteert in donkere situaties. Hoe lager de lux, des te betere prestaties in het donker.

Contact

Neem contact op

Groesbeek Elektro helpt u graag met alles wat met stroom, spanning en bedrading te maken heeft. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Naar contact