Groesbeek Elektro

ELEKTROTECHNISCHE INSTALLATIES

Elektriciteit is in het dagelijks leven niet meer weg te denken. De term elektrotechnische installaties bevat een geheel van aansluitpunten, verbindingen en elektrisch apparatuur. Hier heeft u op dagelijkse basis meer mee te maken dan u denkt. Uw mobiele telefoon in de nacht opladen en een kop koffie op kantoor. Voor al deze elektrische apparaten zijn elektrotechnische installaties nodig.

Groesbeek Elektro

VEILIGHEID VOOROP

Bij Groesbeek Elektro ontwerpen, berekenen, tekenen en maken we elektrotechnische installaties. Wij werken volgens wettelijke normen om de veiligheid te waarborgen. We houden de ontwikkelingen in onze branche nauwlettend in de gaten. Zo kunt u als klant over een paar jaar nog steeds gebruik kunnen maken van onze installaties.

Wij plaatsen elektrotechnische installaties in woningen en complexere installaties in bedrijfspanden. Gemak en veiligheid voor u staat bij ons centraal!

Voor storingen zijn wij bereikbaar!

06 34 212 232
Contact

Neem contact op

Groesbeek Elektro helpt u graag met alles wat met stroom, spanning en bedrading te maken heeft. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Naar contact