Groesbeek Elektro

OVER ONS

Groesbeek Elektro uit Dordrecht is gespecialiseerd in elektrische installaties en techniek. Met ruim 10 jaar ervaring op zak helpen wij u graag met alles wat met stroom, spanning en bedrading te maken heeft.

Groesbeek Elektro

NEN 1010

De specialisten in het team van Groesbeek Elektro beschikken over NEN 1010. NEN, de Stichting Koninklijk Nederlands Normalisatie Instituut, stellen afspraken en lichtlijnen samen voor diverse branches. Voor de elektrotechnische Industrie is NEN 1010 dé norm. Om de installaties zo veilig mogelijk te maken en goed te laten functioneren hanteren wij deze normen.

Voor storingen zijn wij bereikbaar!

06 34 212 232
Groesbeek Elektro

ERKEND IN ONDERWIJS

Groesbeek Elektro is aangesloten bij Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Door deze erkenning zijn wij bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor het middelbaar beroepsonderwijs. De Elektrotechnische branche ontwikkelt zich snel. Daarom vinden wij het belangrijk dat studenten ervaring opdoen in het werkveld en de kans op een baan vergroten. Met onze kennis en ervaring dragen wij hier graag aan bij!

Contact

Neem contact op

Groesbeek Elektro helpt u graag met alles wat met stroom, spanning en bedrading te maken heeft. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Naar contact