Groesbeek Elektro

SCHAKELMATERIAAL

Schakelmateriaal is in de loop der jaren een belangrijk onderdeel van de woning geworden, waar men al vroeg bij de (ver)bouw over na moet denken. Niet alleen moet er gekeken worden naar de plekken waar de schakelaars dienen te komen, het is ook belangrijk om te kijken wat voor soort materiaal er in huis gebruikt wordt. Denk ook na over de plek van de schakelaars. Wilt u ze hoog of juist laag op de muur? Bij Groesbeek Elektro geven we u graag advies over alle overwegingen!

Groesbeek Elektro

SOORTEN SCHAKELAARS

Schakelaars kunnen tegenwoordig in allerlei vormen, maten en kleuren geleverd worden. Ze kunnen perfect harmoniëren met de overige materialen in huis. U kunt het zien als kleine stukjes kunst die aan de muur gemonteerd worden. Het is dan ook niet erg is als deze een beetje opvallen. Uiteraard kunt u er met de materiaalkeuze ook juist voor kiezen om de schakelaars zo weg te werken dat ze niet opvallen.

Voor storingen zijn wij bereikbaar!

06 34 212 232
Contact

Neem contact op

Groesbeek Elektro helpt u graag met alles wat met stroom, spanning en bedrading te maken heeft. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Naar contact