Ook voor camerabewaking in Dordrecht kunt u bij Groesbeek Elektro terecht. Wij bieden camerabeveiliging aan voor zowel bedrijven als particulieren. In welke situatie u zich ook bevindt, wij zorgen voor passende camerabewaking!

Waarom bewakingscamera’s?

Er zijn verschillende redenen waarom bedrijven en particulieren kiezen voor camerabewaking. Camera’s kunnen worden gebruikt om criminelen af te schrikken of juist om informatie te verzamelen. Diefstal, een inbraak of een overval: de beelden zijn het bewijsmateriaal dat u nodig heeft. De belangrijkste reden om voor camerabewaking te kiezen is toch wel het preventieve aspect en het gevoel van veiligheid.

Soorten camerabewaking

Camerabewaking kan worden verdeeld in binnen camerabewaking en buiten camerabewaking.

Binnen camerabewaking

Binnen camera’s kunnen slecht tegen vocht en water. Daarnaast is tegenlicht een belangrijk aspect wanneer de camera door een ruit naar buiten wijst. Wij hangen binnencamera’s zo op dat ze naar buiten zijn gericht. Om een goed beeld te creëren zijn deze camera’s voorzien van Wide Dynamic Range, zodat de camera’s niet worden verblind.

Buiten camerabewaking

Buiten camerabewaking moet voldoen aan een IP66 classificatie. Deze classificatie bepaalt dat camera’s weerbestendig moeten zijn. Dit doen we door speciale behuizing om de camera’s te plaatsen. Daarnaast adviseren wij ook om infraroodverlichting te plaatsen op plekken die slecht verlicht zijn. De prestatie van de buitencamera’s in het donker wordt aangegeven door het aantal lux. Hoe lager de lux, des te beter de prestaties.

Groesbeek Elektro in Dordrecht

Wil u uw huis of bedrijfspand beveiligen? Groesbeek Elektro uit Dordrecht is gespecialiseerd in elektrische installaties en techniek. Met meer dan 10 jaar ervaring helpen we u graag met het adviseren en plaatsen van camerabewaking in Dordrecht. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Naar contact