Bent u op zoek naar een elektricien in Zuid-Holland? Dan bent u bij Groesbeek Elektro uit Dordrecht aan het juiste adres! Met ruim 10 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in elektrische installaties en techniek voor zowel particulieren als bedrijven. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? We vertellen u het graag!

Elektricien Zuid-Holland

Voor al uw stroomwerken

Onze specialisten zijn allen NEN 1010 gecertificeerd en helpen u graag met alles wat met stroom, spanning en bedrading te maken heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het leggen van zonnepanelen, het installeren van een deurbel en intercomsysteem of camerabewaking en inbraakbeveiliging. Echt álles wat met stroom te maken heeft, helpen wij u bij. Meer over onze diensten vindt u hier.

Onze werkwijze

Als elektricien komen wij bij zowel particulieren als zakelijke klanten in Zuid-Holland langs om problemen te verhelpen of nieuwe installaties aan te leggen. Hierbij gaan wij uiterst zorgvuldig te werk door veiligheidsmaatregelen te treffen voor zowel onszelf als voor u. Voordat wij starten met onze werkzaamheden, inventariseren wij eerst de totale installatie zodat we niet voor verrassingen komen te staan. Hierbij kan onder andere het volgende komen kijken:

  • De soort installatie (nieuw of bestaand)
  • Welke veiligheidsbepalingen van toepassing zijn
  • De uitvoering en omvang van de inspectie
  • Kenmerken van de installatie
  • Gebruikte documentatie
  • Inspectiefrequentie

Alles wordt op locatie en in samenspraak met u vastgelegd in een persoonlijke aanpak.

De elektriciens van Groesbeek Elektro in Zuid-Holland

Wilt u een nieuwe elektrische installatie laten aanleggen of heeft u problemen met uw huidige installatie? De elektriciens van Groesbeek Elektro komen graag bij u in Zuid-Holland langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Naar contact