Is de huidige verlichting in uw woning niet meer naar wens of wilt u nieuwe lichtpunten laten aanleggen in uw woning? Dan bent u bij elektricien Groesbeek Elektro uit Dordrecht aan het juiste adres! Voor zowel particulieren als zakelijke klanten staan wij klaar om verschillende soorten verlichting aan te leggen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Lees snel verder.

Verlichting aanleggen Dordrecht

Verschillende soorten verlichting

Verlichting voor in uw woning of bedrijfspand komt in verschillende soorten en maten. Bij het aanleggen van de verlichting is het in alle gevallen noodzakelijk om veilig te werk te gaan. Wanneer u nieuwe lichtpunten wilt laten aanleggen kunt u kiezen voor professionele hulp. Wij helpen u onder andere bij het aanleggen van de volgende soorten verlichting.

Inbouwspots

Een veelvoorkomende vraag is het laten installeren van inbouwspotjes. Met inbouwspotjes creëert u een moderne uitstraling van de ruimte én kunt u er zelf voor kiezen hoe fel de inbouwspotjes worden. Ook kunt u er voor kiezen om inbouwspotjes te laten plaatsen met een dempende functie.

Hanglampen

Gaat u liever voor een wat speelsere uitstraling? Dan leggen wij nieuwe lichtpunten aan waar u eenvoudig hanglampen kunt ophangen.

Energiebesparende led verlichting

Hecht u veel waarde aan duurzaamheid? Kies dan voor energiebesparende led verlichting! En om het nog duurzamer te maken, installeren wij voor u sensoren die beweging vastleggen in de ruimte. Zodra er beweging is, gaan de lampen aan. Is er al enige tijd geen beweging meer? Dan gaan de lichten automatisch uit.

Verlichting laten aanleggen door Groesbeek Elektro uit Dordrecht

Het aanleggen van verlichting en nieuwe lichtpunten kan in sommige gevallen veel tijd in beslag nemen. Alle bedrading netjes wegwerken is soms best een hels karwei. Schakel daarom de hulp in van elektricien Groesbeek Elektro uit Dordrecht! Wij installeren voor u alle benodigde verlichting, zodat u tijd overhoudt voor andere zaken. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Naar contact