Bent u op zoek naar een elektricien in Dordrecht en omgeving? Groesbeek Elektro uit Dordrecht is gespecialiseerd in elektrische installaties en techniek. Met ruim 10 jaar ervaring op zak helpen wij u graag met alles wat met stroom, spanning en bedrading te maken heeft. We werken zowel voor particulieren als bedrijven.

Elektricien Dordrecht
Elektricien Dordrecht

Groesbeek Elektra bestaat enkel uit vakkundige monteurs die de montage van uw elektra tot een goed einde zullen brengen.

Elektra aanleggen door de elektricien uit Dordrecht

Wilt u binnenkort (ver)bouwen? Schakel dan op de tijd hulp in van onze elektriciens uit Dordrecht! Wij helpen u bij het aanleggen van elektriciteitskabels, aansluiten van verlichting, het installeren van groepen in de meterkast en nog veel meer! Groesbeek Elektro gaat zorgvuldig te werk. Elektriciteit is iets waar men voorzichtig mee om moet gaan. Het is belangrijk dat we een goed overzicht hebben van de totale installatie. Hiervoor inventariseren we een aantal zaken:

  • Het soort installatie (nieuwe of bestaande);
  • Welke veiligheidsbepalingen van toepassing zijn;
  • De uitvoering en omvang van de inspectie;
  • Kenmerken van de installatie;
  • Gebruikte documentatie;
  • Inspectiefrequentie.

Wij stellen niet alleen hoge eisen aan veiligheid, maar ook aan kwaliteit en betrouwbaarheid.

Problemen of storing? Bel ons direct!

Naast het installeren van elektra in uw woning kunnen de elektriciens van Groesbeek Elektro u ook van dienst zijn bij het onderhouden of repareren van uw elektra. Denk bijvoorbeeld aan een stroomstoring, kortsluiting of overbelasting van de meterkast. Wat uw probleem ook is, wij zijn altijd bereikbaar en denken met u mee over de beste oplossing.

NEN 1010

Al onze elektromonteurs beschikken over NEN 1010. De NEN1010 geeft de norm aan voor veiligheidsbepalingen rondom elektrische installaties. Om de installaties zo veilig mogelijk te maken en goed te laten functioneren hanteren wij deze normen.

Groesbeek Elektro in Dordrecht

Of het nu gaat om het oplossen van een storing of het vervangen van de meterkast, wij helpen u graag met alles wat met stroom, spanning en bedrading te maken heeft. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Naar contact