Op zoek naar een installatiebedrijf in Dordrecht? Groesbeek Elektro uit Dordrecht is gespecialiseerd in elektrische installaties en techniek. Met ruim 10 jaar ervaring op zak helpen wij u graag met alles wat met stroom, spanning en bedrading te maken heeft.

Installatiebedrijf Dordrecht

Wat is elektrotechniek?

Bij elektrotechniek gaat het om het aanleggen van elektrische installaties en het verbeteren van de huidige elektra. Een elektromonteur ontwerpt, berekent, tekent en maakt elektronische installaties. Onze vakmensen werken volgens de wettelijke normen om de veiligheid te waarborgen.

Elektrotechnische installaties

Elektriciteit is niet meer weg te denken uit ons leven. Veel van onze apparaten zijn nutteloos zonder elektriciteit. Het aantal elektrische apparaten in ons huishouden neemt steeds meer toe waardoor de vraag naar elektrische installaties, zoals een stopcontact of het uitbreiden van de stoppenkast, blijft groeien. Groesbeek Elektro helpt je graag met elektrische installaties en technieken. U kunt bij ons terecht voor:

 • Verlichting

Het plaatsen van alle soorten verlichting. Van het ophangen van lampen tot het inbouwen van spotjes in het plafond.

 • Schakelmateriaal

Het aanbrengen van schakelmateriaal en het adviseren van de juiste plek hiervoor.

 • Groepenkasten

Het creëren van meerdere installatiegroepen in de groepenkast.

 • Camerabewaking

Bij ons kunt u terecht voor kundige camerabewaking. Wij bieden deze beveiliging voor zowel bedrijfspanden als woningen.

 • Inbraakbeveiliging

Wij hebben gecertificeerd hang- en sluitwerk op voorraad en installeren deze graag voor u. Zo zit u er altijd veilig bij!

 • Rookmelders

Wij plaatsen topkwaliteit rookmelders op de juiste plek zodat een eventuele brand zo vroeg mogelijk wordt gedetecteerd.

 • Tv bekabeling

Nooit meer last van haperend beeld op tv door de vakmensen van Groesbeek Elektro. Wij zorgen ervoor dat u ongestoord tv kijkt!

 • Netwerkbekabeling

Goed internet is erg belangrijk. Tegenwoordig kun je namelijk niet meer zonder. Groesbeek Elektro ontwerpt en legt het netwerk aan zodat u ongestoord gebruik maakt van het internet.

 • Deurbel

De slimme deurbel zie we steeds vaker. Een slimme doorbel heeft ook veel voordelen. Wij helpen u met het installeren van uw slimme deurbel zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

 • Intercomsystemen

Ook voor het installeren van een intercomsysteem bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u gebruik kunt maken van alle gemakken van een intercomsysteem zonder dat u hier zelf wat voor hoeft te doen.

 • Zonnepanelen

Het installeren en aanleggen van zonnepanelen is een vak apart en vraagt om vakmanschap. Groesbeek Elektro helpt u graag van A tot Z.

Groesbeek Elektro uit Dordrecht

Groesbeek Elektro is een installatiebedrijf uit Dordrecht en helpt u graag met alles wat met stroom, spanning en bedrading te maken heeft. Kunnen wij u ook helpen? Neem contact met ons op!

Naar contact