Voor inbraakbeveiliging bent u bij Groesbeek Elektro in Dordrecht aan het goede adres. Wilt u met een gerust hart slapen? Of uw bedrijfspand beveiligen? Wij bieden inbraakbeveiliging aan voor particulieren én bedrijven. Lees hieronder verder voor de mogelijkheden.

Inbraakbeveiliging Dordrecht

Praktische beveiligingstips

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Wij geven u graag een aantal praktische tips die u zelf kunt toepassen om een inbraak te voorkomen.

  • Draai uw deur altijd op slot als u weggaat. Dat klinkt logisch, maar heel veel mensen laten hun deur vanuit gemak alleen in het slot vallen. Inbrekers breken de deur zo open.
  • Haal na het op slot draaien van uw deur altijd de sleutel uit het slot. Hiermee voorkomt u dat inbrekers uw raam kapotslaan en de sleutel omdraaien, waardoor zij naar binnen kunnen sluipen.
  • Verstop, ondanks dat het handig lijkt, nooit een reservesleutel onder een bloempot of andere plek. Hiermee maakt u het inbrekers veel te makkelijk.
  • Zorg ervoor dat al uw ramen gesloten zijn als u uw huis of pand verlaat. Inbrekers vinden altijd wel ergens een kleine opening. Zelfs het kleine toiletraampje moet gesloten zijn. Inbrekers hebben namelijk maar een opening van 15 centimeter nodig om uw huis of pand binnen te dringen.
  • Zorg ervoor dat ladders of containers niet toegankelijk zijn voor andere mensen. Deze spullen worden door de inbreker vaak gebruikt om op een dak te komen.
  • Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen. Denk aan laptops, autosleutels of telefoons.

Hang- en sluitwerk

Een inbreker heeft 30 seconden nodig om een niet beveiligd pand binnen te dringen. Het is daarom heel belangrijk om gecertificeerd hang- en sluitwerk toe te passen op uw woning of bedrijfspand. Gecertificeerd wil zeggen dat het hang- en sluitwerk aan de normen van het SKG-keurmerk moet voldoen. Wanneer het materiaal door de SKG-keuring heen komt, heeft u garantie dat het daadwerkelijk inbraak werend is. Groesbeek Elektro gebruikt uitsluitend materiaal met het SKG-keurmerk. Deze zijn herkenbaar aan het logo. We onderscheiden drie soorten hang- en sluitwerk: veiligheids(bijzet)sloten, veiligheidscilinders en veiligheidsbeslag. Voor iedere soort deur hebben wij een gepaste oplossing.

Alarm

Heeft u behoefte aan meer maatregelen? Groesbeek Elektro is ook gespecialiseerd in het installeren van alarmen. Alarmsystemen geven u een gevoel van veiligheid en hebben zowel een preventieve, als reactieve werking. Een alarmsysteem heeft voor de inbreker dezelfde functie als een waakhond. Niemand breekt ergens in waar een waakhond staat te blaffen. Als een inbreker toch inbreekt, is het alarm er om een signaal te laten klinken waardoor de inbreker wordt afgeschrikt.

Inbraakbeveiliging in Dordrecht door Groesbeek Elektro

Wilt u uw huis of bedrijfspand voorzien van de beste beveiliging? Groesbeek Elektro, gelegen in Dordrecht, is gespecialiseerd in inbraakbeveiliging. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden! Onze experts zullen samen met u zoeken naar een gepaste oplossing voor uw woning of pand.

Naar contact